Ontmoet ons team

Patrick Langeslag

Oprichter

Shanna

Communicatie

Helga Steiner

Administratie

Welkom bij INKOOP AGF, dé onderneming met een passie voor verse, hoogwaardige en duurzame AGF-producten. Mijn naam is Patrick Langeslag en ik ben trots de drijvende kracht achter deze onderneming te zijn.

Met een achtergrond doordrenkt van liefde voor de agrarische wereld, heb ik INKOOP AGF opgericht met één duidelijk doel voor ogen: het leveren van de allerbeste groenten, fruit en aardappelen aan onze gewaardeerde klanten. Mijn jarenlange ervaring in de sector heeft me geleerd dat kwaliteit en transparantie essentieel zijn in elke schakel van de AGF-toeleveringsketen.

Bij INKOOP AGF streven we ernaar om niet alleen de fijnste producten te leveren, maar ook een brug te slaan tussen producenten en afnemers. Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op wederzijds respect, eerlijke prijzen en een toewijding aan duurzaamheid. We geloven in het belang van een gezonde en bloeiende landbouwgemeenschap en zetten ons in voor de ondersteuning van lokale telers.

Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat hand in hand met het streven naar voortdurende verbetering. INKOOP AGF is niet zomaar een leverancier; we zijn uw partner in het leveren van versheid, betrouwbaarheid en innovatie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin heerlijke, voedzame AGF-producten voor iedereen toegankelijk zijn.

Bedankt dat u de tijd neemt om ons beter te leren kennen. We kijken ernaar uit om u te voorzien van de allerbeste AGF-ervaring en u te verwelkomen in de INKOOP AGF-familie.